bus, bus, bus
Nog een verhaatje van mijn kant. Wilde er eigenlijk wat foto's op zetten, maar dat lukt me helaas niet.
De afgelopen dagen hebben in het teken gestaan van reizen. En de goedkoopste manier om dat te doen is per bus. Heb er nu dus heel wat busuurtjes opzitten. Zijn van Luang Prabang naar Vientiane gegaan. Ruim 9 uur met de bus. Daar een nachtje blijven slapen, toen met de bus naar Tha Keak. Ruim 6 uur met de bus. In tha Keak wilden we graag een meerdaagse trekking doen.
Helaas zijn door het regenseizoen een aantal gebieden niet te bereiken, dus werd er een 1 daagse trekking aangeraden, ook leuk. We zijn door de ' jungle' getrokken en ik heb mijn wandelschoenen nu echt goed ingewijd. Het merendeel van de paden was echter ondergelopen, waardoor in de eerste 5 minuten mijn wandelschoen al in de modder bleef steken terwijl ik verder liep, (heb hem er wel weer uitgevist hoor) en we het grootste gedeelte op blote voeten gedaan hebben. (auw)
Onderweg een aantal spectaculaire caves gezien, die ook grotendeels onder water stonden en waar je kon en op een gegeven moment ook moest zwemmen. 's Middags hebben we met zijn allen geluncht en vissen van de geimproviseerde barbeque gegeten. Uiteindelijk ben ik nog door een bloedzuiger 'aangevallen', maar was gelukkig op tijd om hem van me af te trekken.
Wederom een erg gave dag, maar ook best vermoeiend. Omdat busreizen ook vermoeiend zijn, besloten we direct daarna de nachtbus naar Pakse te nemen. Zo doe je hopelijk een oogje dicht. Vanochtend zijn we dus eerder dan gepland in Pakse aangekomen, waardoor we hier wat extra tijd hebben. Vandaag maar eens een dag relaxen, want heb van al die bussen een stijve nek en een verkoudheid opgelopen.
We zitten inmiddels dus al in het zuiden van Laos, gaan vanuit hier nog het een en ander bekijken, daarna de grote bezienswaardigheid van Cambodja aan doen, en sluiten af met een prachtig bounty eiland.
Goede vooruitzichten dus!
Hi zussie,
Foto's zijn blijkbaar wel gelukt. Ze zijn erg leuk!
We hebben vandaag je kaart binnen gekregen. Hihi.. Van je verhalen en foto's krijg ik ook de kriebels.
Nou have fun and take care.
Liefs, Marjolein
hee
het ziet er gaaf uit op de foto's
veel fun nog met deze mooie ervaring.
en succes met de reis.
wel veilig thuis he
groetjes
Lieve Lianne,
Wat een reis en reisverhalen,
veel plezier nog, kijk goed uit en groeten ook aan je reisvriendin.
Leuke verhalen en fotos Lianne zo te zien heb je het naar je zinn het ziet er echt heel mooi uit! Veel plezier nog daar he en spreek je snel ikvolg je verhaaltjes.
xx
Hoi nicht,
heb ff je foto's bekeken en je verhalen gelezen
het ziet er mooi uit.
Een hele belevenis lijkt mij.
geniet ervan en nog veel reisplezier.
xxx Joke
Hey meissie!
Super cool joh al die belevenissen! Vind het nog steeds heel knap dat je gewoon de stap hebt genomen om je droom waar te maken. Geniet daarom ook van iedere dag!
Heel veel liefs uit regenachtig Nederland xx
Ha die Lianne, we zijn nog steeds onder de indruk van je reis en de dingen die je beleeft.
Maar we zijn niet jaloers!!!!!!!!!
We wensen je nog veel plezier en geniet er van.
groetjes van ons.
He Lianne!!
Prachtige foto's en erg leuk hoe je alles beschrijft. Wat een belevenis. Nog heel veel plezier en groetjes van ons.