liannevbeekhuizen.reismee.nl

chiang mai

Zijn nu twee weken in Thailand waarvan 1 in Chiang Mai. Hebben al ongelooflijk veel beleefd. Zijn met de trein naar Ayutthaya geweest, waar we lekker rondgefietst hebben. Vervolgens met de nachttrein naar Chiang Mai. Erg leuk plaatsje waar we lekker ontspannen. Massages zijn hier ong. 4 euro, dus daar ga ik er zo weer 1 van nemen:).

Zijn een dagje naar Pai geweest, soort van hippiestadje waar we op een motorbike hebben rondgescheurd. Beginnen nu ook meer van het regenseizoen te merken, maar tot nu toe gaat alles nog fijn tussen de buien door.

Heb ook een kookcursus gevolgd. Dat was echt superleuk. Kan het Thaise eten nu echt waarderen. En jullie thuis zullen er ook aan moeten geloven:)

Morgen door naar Laos, ik ben benieuwd!

passende foto's bij mijn verhalen zetten is een beetje een gedoe. Dus heb maar gewoon wat foto's voor een algemene indruk geplaatst.

Toewan

Klink echt super wat je tot nu toe hebt meegemaakt!!! En op naar Laos dus.. Dan zal ik je wel niet tegenkomen :(
Maar ik volg je avontuur hoor!
Maandag vlieg ik. Ik hou ook een weblog bij, dus stuur ook wel verhaaltjes door naar jou.
Meis, veel plezier verder met je reis! En je foto's zijn mooi!!!
X Toewan

Margreet

Hoi Lianne
Nou we zijn terug van onze vakantie (1 weekje was genoeg met een ondernemende tweeling) aan de Belgische kust, waar Valerie en Lucas helemaal idolaat zijn geworden van paardjes en koeien. Weet zeker dat ze jouw tijger ook wel om te gillen vinden. Wat leuk om te lezen wat je allemaal al gedaan hebt en de foto's zijn geweldig. We blijven je bijhouden en wensen je nog heeeeel veeeeel plezier! Liefs Henry, Margreet, Rebecca, Valerie en Lucas.

laurens

Hoi lianne fijn om ff weer wat van je te horen leuke foto's. Heb nu zelf ook vakantie{werkvakantie}zie wel weer als er wat nieuws op staat nog een prettige 4 weken verder.

Mirjam

He hallo wat een leuke foto's!!
die visjes hihihi lijkt me kriebelen.

Oh en wat betrefd dat thaise eten, leef je maar uit bij ons.

doei